Enda mer hurtigsjakk

Vi startet kvelden med håndsopprekning, og da ble det flertall for hurtigsjakk (10 min + 5 sek) denne mandagskvelden. Etter fullførte 5 runder endte Per Emil Svare og Thomas Pronstad på samme poengsum i teten. Det må imidlertid sies at Thomas kom såpass sent at han tapte første runde på walk-over, og dermed tok Per Emil førsteplassen etter kvalitetsberegning, tross tap i innbyrdes oppgjør. Anders Jensen tok tredjeplassen etter to tøffe oppgjør mot Tobias. http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=9-Jan-29232023-LillestromSjakklubb

Ny spiller ved brettet denne kvelden var Einar Kvam Lundberg, som vant ett parti og lenge stod til vinst også i et annet parti. Velkommen!

Helgen 14-15 januar blir meget travel for noen av klubbens spillere. Vårt førstelag spiller hjemmekamp lørdag mot Drammen, og bortekamp søndag mot Tønsberg. Andrelaget spiller hjemmekamp mot Asker-2 på søndagen. Zdenek og Terje arrangerer hjemmekampene, som spilles hos Zdenek siden Skedsmohallen er opptatt denne helgen.

Det blir en endring på andrelaget i forhold til tidligere annonsert, det er Enrique som nå kommer inn på fjerdebordet. På de tre øverste bordene spiller Tarek, Elvis og Trond.

Som vanlig offentliggjør vi ikke førstelagets lagoppstilling på forhånd her på nettsiden. Vi planlegger live-sending fra fire av bordene under førstelagskampen på lørdag.

Mandag 16. januar blir det først litt oppsummering av seriesjakk-runden, og deretter en lynsjakkturnering (uten rating).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.