Sterk Lillestrøm-søndag

Det har vært en meget travel sjakkhelg. Lørdag var det hjemmekamp for Lillestrøm-1 mot Drammen Tigers i Østlandsseriens 1.divisjon. Dette ble en meget spennende lagkamp. På førstebordet ofret Ludy tidlig to bønder og fikk i gang et voldsomt angrep, men partiet endte med remis. Remis ble det også på andre- og femtebordet. På tredjebordet ofret Audun en offiser i et spennende angrep, men Drammen-spilleren forsvarte seg godt og vant til slutt. I et forsøk på å redde uavgjort for laget, måtte derfor Ivar prøve til siste slutt å vinne i et langt parti på fjerdebordet. Det gikk dessverre galt til slutt, og sluttresultatet i lagkampen ble 1,5 – 3,5.

Ludy ofret to bønder og fikk i gang et farlig angrep mot den urokerte hvite kongen.

Partiene på de fire øverste bordene i lagkampen mot Drammen kan spilles igjennom her: https://view.livechesscloud.com/#584028c9-68d6-41e3-8aaf-c7c0f663456b

Derimot ble det seier for Lillestrøm-1 i bortekampen mot Tønsberg på søndagen. Etter at partiener var slutt på fire av bordene, hadde både Ludy, Ivar og Thomas vunnet. (Mer info kommer senere).

I fjerdedivisjonskampen mellom Lillestrøm-2 og Asker-2 ble det Lillestrøm-seier 2,5 – 1,5. Vi var litt heldige her, siden Asker bare kom med tre spillere, og dermed fikk Enrique walkover på fjerdebordet. De andre poengene våre kom etter remis for Tarek på førstebordet og en fin seier for Elvis på bord 2.

Her er tabellene for både 1. divisjon og 4.divisjon (som blir oppdatert av Sjakkforbundet i løpet av søndag/mandag): http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Ostlandsserien22231div2022-NorgesSjakkforbund

Det kan også nevnes at vårt medlem Tien hadde med sine barn til Greveløkka Barnas Grand Prix på Hamar denne søndagen. Og der tok Tiens datter Thea Alexandra en flott førsteplass i mikroputt-klassen, med 5 seire og en remis. Vi gratulerer! http://bgp.barnesjakk.no/reg/ekstra_vis/2023/Grevelokka_vinter_BGP_2023.html#Mikroputt

Én kommentar til “Sterk Lillestrøm-søndag

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.