Vårturneringen og seriesjakken

Vårsesongens FIDE-ratede klubbturnering i langsjakk starter mandag 23. januar kl 18:00. NB: Her kan det kun delta spillere som er registrert i Sjakkforbundet/FIDE (eller nye spillere som melder seg inn som medlem samme dag). 

Mandag 15. januar hadde vi den første timen en interessant gjennomgang av Ludys remis-parti mot Drammen og Thomas Pronstads vinstparti mot Tønsberg. Den påfølgende lynsjakkturneringen med ti deltakere ble vunnet av Thomas (9/9) foran Per Emil (6,5) og Tien (6,0). http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Lyn-16jan-2023-LillestromSjakklubb

Den utsatte bortekampen i førstedivisjon mellom Porsgrunn-1 og Lillestrøm-1 ble spilt i dag, og resultatet ble et klart tap 4,5 – 0,5 for vårt lag (Ludy, Ivar, Thomas, Tarek, Elvis). Det var Thomas som klarte en remis på tredjebordet. Porsgrunn er en av medaljefavorittene i Østlandsserien i år, og har bl.a. landets beste spiller i 2009-kullet.   

Etter at ca. halve sesongen er unnagjort, ligger Lillestrøm-1 nå tredje sist i Østandsseriens førstedivisjon, med 3 poeng, foran OSS-2 (2 poeng) og Tønsberg (1). Her er den oppdaterte tabellen: https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Ostlandsserien22231div2022-NorgesSjakkforbund

De gjenstående kampene for førstelaget vårt er: 

  • 4. feb: Hjemme mot Stjernen (i Skedsmohallen)
  • 5. feb: Borte mot Bærum
  • 4. mars: Borte mot Akademisk
  • 5. mars: Hjemme mot SOSS-1 (i Skedsmohallen)

Andrelaget vårt ligger på tredjeplass i 4.divisjon avd. D, og det gjenstår å spille to lagkamper: 

  • 5. feb: Borte mot Nes-2.
  • 5. mars: Hjemme mot Offerspill-6 (i Skedsmohallen).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.