Runde 1 i Vårturneringen

Det satt 14 spillere ved bordene da første runde i klubbens vårturnering ble spilt mandag 23. januar. Knut, Zdenek, Tobias, Trond og begge Thomas’ene startet sesongen med seier, mens Åge og Sveinung spilte remis. Partiene på de tre øverste bordene kan man se her på «Live Vårturnering»: https://lillestromsjakk.no/dgtlive/2023-var/

Partiet mellom Tom og Trond varte lengst, men også dette partiet ble ferdig i tide før dørene stengte.

Vi ønsker Einar og Arash velkommen som nye spillere i langsjakkturnering!

I partiet mellom Thomas P. og Terje W. var det mange gjensidig upresise trekk. Men ikke overraskende gjorde den lavest ratede spilleren den siste store feilen:

Et dronningbytte her hadde vært smart (0,0) i følge datamaskinen. I stedet dro den svarte dronningen på bonderov med …Dxb5?? Hvit ofret hesten på h-bonden med Sxh7! og den svarte dronningen rakk aldri hjem for å hjelpe til i forsvar.

Med et helpoeng i denne runden har nå Tobias tre seire og ett tap mot ratet motstand etter at han meldte seg inn i Lillestrøm Sjakklubb. Man får FIDE-rating etter fem ratede partier.

Andre runde i vårturneringen spilles mandag 13. februar.

Mandag 30. januar kl 18:00 blir det årsmøte i klubben, med valg av styre og fastsettelse av medlemskontingent for 2023, og deretter blir det lynsjakk resten av kvelden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.