Seriesjakk: Lillestrøm-1 mot Stjernen

Her er live-linken fra de fire elektroniske brettene: https://view.livechesscloud.com/#584028c9-68d6-41e3-8aaf-c7c0f663456b

Det ble en knepen borteseier 2-3 til gjestene fra Oslo, i en meget spennende lagkamp. Fra vår side ble Ludy og Elvis først ferdig, med remis på henholdsvis første- og femtebord. Audun spilte som vanlig friskt på kongeangrep med hvite brikker, og hadde en aktiv stilling men uten noe klart overtak. Stockfish er enig i løperofferet på h7 i trekk 24, men etter hvert gled initiativet sakte over til svartspilleren som til slutt vant partiet etter 51 trekk.

Med remis for både Ivar og Thomas på de neste bordene ble det dermed et knepent tap for laget vårt. Men laget var veldig nær et halvpoeng i denne kampen, etter lovende stilling også på flere av de andre bordene.

Audun spilte et korrekt løperoffer i en aktiv stilling. Men det holdt ikke denne gangen.

Søndag venter serielederen Bærum i Sandvika for førstelaget vårt. Andrelaget drar til Årnes for å møte Nes-2 søndag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.