Februar-hurtig

Topp tre på FIDE-ratet hurtigsjakk 27. februar ble Thomas Pronstad (5/5), Per Emil Svare (3,5) og Thomas Ager Ryen (3,5). Det var 10 deltakere denne mandagen. Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromHurtigFebruar2023-LillestromSjakklubb

Det var tre elektroniske bord i bruk, og dermed 15 interessante partier som kan spilles igjennom ved å klikke på denne lenken: https://view.livechesscloud.com/#a22df464-5f57-4a4c-8859-15a65fac453e

Vårt nyeste medlem Einar Kvam Lundberg spilte fem partier mot ratet motstand denne kvelden. Resultatene er allerede registrert hos FIDE, og Einar har fått sin første FIDE-rating på 1179 (slik Turneringsservice indikerte).

Lørdag 4. mars spiller førstelaget vårt bortekamp mot Akademisk Sjakklubb. Søndag spiller både førstelaget og andrelaget hjemmekamp i Skedsmohallen, mot henholdsvis SOSS-1 og Offerspill-6. Dette blir den siste runden i Østlandsserien denne sesongen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.