Oppsummering av seriesjakken

Så er seriesjakken unnagjort for denne sesongen. Det ble en både spennende og positiv søndag i Skedsmohallen, der arrangørene Zdenek og Terje jobbet hardt med å holde vårsola unna sjakkbrettene.

Lillestrøm-1 spilte uavgjort 2,5 – 2,5 mot SOSS-1, etter at Ludy Sousa og Audun Kvam vant på bord 2 og bord 3, og Trond Jacobsen holdt remis mot høyere ratet motstander på bord 5. Gjestene stilte for øvrig med IM Geir Sune Tallaksen på førstebordet. Partiene på de fire øverste brettene kan spilles igjennom på denne linken: https://view.livechesscloud.com/#aef1634b-874b-4787-af55-a06c90a49722

Lillestrøm-2 vant 3-1 mot Offerspill-6, etter at Elvis, Anders og Enrique vant på de tre øverste bordene. Tommy holdt også stillingen lenge, men tapte etter 48 trekk på fjerdebordet.

Vi tar med det avgjørende trekket der Elvis Chikwati (svarte brikker) plutselig fanget motstanderens dronning:

Lillestrøm-2 tar ledelsen mot Offerspill-6 i siste serierunde.

I skrivende stund er ennå ikke de andre resultatene i førstedivisjon kjent, men det blir nok nest siste plass på tabellen for Lillestrøm-1. Alle resultatene kommer her: https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Ostlandsserien22231div2022-NorgesSjakkforbund&round=9

I fjerde divisjon gikk Lillestrøm-2 forbi Offerspill-6 på tabellen etter dagens seier. Vi har imidlertid fått melding om at lederlaget Indre Østfold-2 også vant sin siste kamp, og i så fall ble det andreplass på tabellen for vårt andrelag.

Mandag 6. mars blir det gjennomgang av seriesjakken kl 18:00 og deretter en uratet lynsjakk-turnering kl 19:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.