Noen tall fra Østlandsserien

Nå har de endelige resultatene kommet for alle divisjonene. Nordstrand rykker ned fra Eliteserien til Østlandsseriens 1.divisjon. Lillestrøm-1 ble nest sist i 1.divisjon med 1 seier, 2 uavgjort og 6 tap. Førstelaget vårt rykker dermed ned igjen til 2.divisjon, som vi vant i fjor.

Totalt 10 spillere ble benyttet på Lillestrøm-1 i løpet av sesongen. Thomas Pronstad spilte i alle 9 serierundene, Ludy spilte 8 partier, mens Audun og Ivar spilte 7 partier. I tillegg spilte Trond (4), Andre (3), Dag (3), Elvis (2), Tarek (1) og Tien (1) i noen av lagkampene. Lagets største poengplukkere var Ludy (4 poeng), Ivar (3,5) og Thomas (3). Ludy og Ivar hadde 50 % score. Det er tøff motstand i 1.divisjon, der det spilles med fem mann på laget i hver serierunde. Sykdom i troppen, ferie-reiser og flytting av en kampdato gjorde at lagleder Thomas i blant måtte hente opp spillere fra andrelaget.

Her er hele statistikken for førstelaget vårt: http://tournamentservice.com/playerdetails.aspx?TID=Ostlandsserien22231div2022-NorgesSjakkforbund&group=&snr=9

Lillestrøm-2 ble nr 2 i 4.divisjon avdeling D med 4 seire og ett tap, mens Indre Østfold 2 vant avdelingen med 4 seire og en uavgjort. Totalt ble 9 spillere benyttet på andrelaget, hvorav noen også måtte spille noen runder for førstelaget. Enrique var den eneste som spilte alle rundene på andrelaget, og han ble lagets største poengplukker med 3,5 poeng (hvorav en walkover). Elvis (3/3) og Anders (1/1) scoret 100 %, mens Filip og Tarek gikk ubeseiret gjennom sine to kamper for andrelaget. Lagleder Terje scoret 50 % på fjerdebordet. Her er hele statistikken: https://tournamentservice.com/playerdetails.aspx?TID=Ostlandsserien22234div2022-NorgesSjakkforbund&group=Avd%20D&snr=3

Vi har fått flere nye medlemmer siden seriesjakk-lagene ble påmeldt i fjor høst, så neste sesong får kanskje noen av disse også prøvd seg i seriesjakken.

Våre naboer på Strømmen hadde for øvrig en bra sesong, med tredjeplass i 2.divisjon. Ask Amundsen scoret 6,5 av 7 for Strømmen-1, og gikk 95 ratingpoeng fram i Østlandsserien!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.