Per Emil imponerte i lynsjakk

Det var FIDE-ratet lynsjakk på programmet denne siste mandagen før påske. Det var tolv spillere til stede. Per Emil vant det innbyrdes oppgjøret mot Ole Jørgen, avga bare en remis, og gikk dermed til topps med 10,5/11, halvpoenget foran Ole Jørgen. Det var lenge kamp om tredjeplassen, som til slutt gikk til Trond.

Både Lillestrøm-medlem Einar og gjestespiller Eirik samlet poeng mot ratede motstandere, og kommer til å få sine første FIDE-ratinger i lynsjakk ved månedsskiftet. Moro at Einar var den eneste som klarte å ta et halvpoeng fra Per Emil.

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynMars2023-LillestromSjakklubb

Skedsmohallen er stengt på kveldstid de to neste mandagene. Neste klubbkveld blir derfor mandag 17. april, da spilles femte runde i langsjakkturneringen. Innen den tid er det noen muligheter for å sanke (eller avgi) rating-poeng i Oslo:

  • Lørdag 1. april er Trond og Terje påmeldt til HurtigOffer-turneringen på The Good Knight.
  • Mandag 10. april er Trond, Åge og Terje påmeldt til Maraton-Lyn på The Good Knight.

God sjakk-påske!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.