Thomas vant april-lyn

Thomas Pronstad vant alle partiene han spilte i mandagens lynsjakk, og ble eneste spiller med rating-prestasjon over 2000. På de neste plassene fulgte Ole Jørgen Aannestad og Per Emil Svare, mens Trond Jacobsen på fjerdeplass plukket flest ratingpoeng denne mandagskvelden. Her er alle resultatene fra de 13 rundene: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynApril2023-LillestromSjakklubb

Ute i den store verden står det nå 6-6 mellom Nepo og Ding i VM-matchen. Matchen er en stor opptur for d4-spillere som ikke liker dronninggambit. Ding har nemlig vunnet med både London- og Colle-systemet. Så hva vil han åpne med i det siste hvit-partiet sitt – kanskje en Trompowsky?

Det blir ikke noe sjakk i Skedsmohallen mandag 1. mai.

Neste klubbkveld blir derfor mandag 8. mai, og da spilles Runde 6 i vårturneringen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.