Vårturneringen i OSS

C-klassen i Oslo Sjakkselskaps vårturnering (langsjakk 90 min + 30 sek) er nå ferdigspilt, og Lillestrøm-spiller Terje Wahl gjorde et bra resultat der med tre seire, fire remis og ett tap (mot klassevinneren). Her er alle resultatene: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=OSSVarturnering2023gruppeB-OsloSchakselskap&group=C&snr=9

Rating-prestasjonen var 1525, og dermed legges 17 nye FIDE-rating-poeng «i potten» når de to siste rundene i Lillestrøm Sjakklubbs vårturnering spilles henholdsvis 8. mai og 15. mai.

Det kunne ha blitt seier i siste OSS-runde også, men i denne stillingen overså jeg at det er jo bare å sette gang med å slå bonden på e5, siden hesten på d2 vil miste sin beskyttelse i løpet av slagvekslingen. Til gjengjeld overså min motstander en stor vinstmulighet noen trekk senere. Litt sånn som Nepo og Ding, altså.

En stor misbrukt mulighet for Svart i siste runde av OSS vårturnering. (Fernandez – Wahl: 1/2 – 1/2)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.