Hurtigsjakken i september

Thomas P. var tilbake ved brettet denne mandagen, og vant alle sine partier. Hvis det hadde vært en FIDE-ratet turnering så hadde han passert den magiske 2000-grensen, men denne kvelden var det altså uratet.

Fredrik tok andreplassen, foran Per Emil. Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Sept-Hurtig-2023-LillestromSjakklubb

Mandag 11. september kl 18:00 spilles første runde i klubbmesterskapet i langsjakk (90 min + 30 sek). FIDE-rating, FIDE-regler, plikt til å notere trekkene, osv. Vi får håpe at det er nok plass i lokalet, og ikke blir altfor mye bråk fra garderobene som ligger vegg i vegg med Møterom-4.

Det er foreløpig ikke noe nytt om når vi kan flytte tilbake til Kafeteria-lokalet på mandagene.

Det kan ellers nevnes at Ivar Chavannes nå har meldt overgang fra Lillestrøm til Stjernen Sjakklubb. Ivar bor midt i Oslo, så et klubbskifte til en Oslo-klubb var naturlig. Vi ønsker Ivar lykke til videre i ny klubb.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.