Trond til topps i tidshandicap-turneringen

Mandag 27. mai var det lynsjakk med tidshandicap. Største tidsforskjell mellom de ni frammøtte spillerne var 9 minutter mot 1 minutt. Trond Jacobsen behersket formatet best, og tok en klar sammenlagtseier i en turnering der alle scoret poeng og resultatlisten ble noe annerledes enn vanlig.

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Tidshandicap-mai-2024-LillestromSjakklubb

Mandag 3. juni spiller vi hurtigsjakk (uten rating) kl 18:00. Dette er en «åpen dag» der også sjakk-interesserte som ikke er medlem i klubben kan ta en tur innom for å være med, eller se på partiene og snakke litt sjakk med klubbens medlemmer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.