Jevnt i mai-lynsjakken

Det var spenning til siste slutt i klubbens FIDE-ratede lynsjakk-turnering mandag 13. mai. Da poengene ble telt opp, viste det seg at Thomas P. og Zdenek delte førsteplassen med 4,5 poeng, foran Tom og Anders med 3,5 poeng. Størst rating-gevinst var det Tom (+25) og Einar (+12) som tok med seg. Her er resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynmai2024-LillestromSjakklubb

Skedsmohallen er stengt mandag 20. mai (andre pinsedag).

Neste klubbkveld blir mandag 27. mai kl 18:00. Da skal vi spille med tidshandicap, altså lynsjakk der lavt ratede spillere har mye lenger betenkningstid enn høyt ratede spillere. Det pleier å bli kaos, overraskelser og mye moro.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.