Fin start i sjakk-NM

Det ble en seier og en remis for Lillestrøm Sjakklubb i første runde. Terje Wahl (som er forhåndsrangert som nr 16 av 38 deltakere) vant sitt parti med svarte brikker i Klasse 4, etter at motstanderen tidlig ofret en løper på f7-bonden uten tilstrekkelig kompensasjon.

Trond Jacobsen er forhåndsrangert som nr 30 av 45 spillere i Klasse 2. Med svarte brikker tilbød han remis i en meget uoversiktlig stilling, etter at begge spillerne hadde brukt mye tid. Hvitspilleren aksepterte remistilbudet. I etteranalysen var spillerne fortsatt usikre på hvor pilen pekte, men datamaskinen sier faktisk at Hvit stod klart best (+2). Et meget nyttig remis-tilbud fra Trond, altså.

Også flere andre spillere fra Romerike vant sine partier i første runde, deriblant Frode Lillevold i Mesterklassen, Ask Amundsen i Junior, Aage Mella i Senior-65, Dag Håvard Skogholt i Klasse 5, samt Thea og Philip i Klasse Mikroputt.

Resultatene: https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Landsturneringen2024-Konnerudsjakklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.