Tap i Runde 6

Det ble tap for begge Lillestrøms spillere i Runde 6 på onsdag.

Vi tar med et bilde fra det elleville skandinaviske partiet der Terje gikk «all in» med lang rokade for å klatre opp på øvre halvdel. Det gikk ikke så bra til slutt, men tilskuerne fikk i løpet av drøyt 5 timer se et parti på 70 trekk, hvorav 28 sjakker!

I denne stillingen står Svart litt bedre, men det hadde vært riktigere her å flytte løperen, i stedet for Sg4 (som ble spilt for å åpne h-linjen også).

Når det gjelder de andre spillerne fra Romerike, så må særlig nevnes at både Ask fra Strømmen og Thea fra Lørenskog fortsatt ligger på medaljeplass i henholdsvis Junior- og Mikroputt-klassen, etter remis i hvert sitt parti i dag.

Det har vært fint vær og god mat på Storefjell så langt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.