Bra Lillestrøm-innsats i lyn-NM

Etter mange Lillestrøm-tap i andre halvdel av langsjakk-turneringen her på Storefjell, så ble NM i lynsjakk en hyggelig opptur på fredagskvelden.

I Klasse 2 scoret Trond 6 / 11 poeng i en jevn gruppe, og var bare halvpoenget bak de to som gikk videre til finalen. Trond sto faktisk best i siste runde mot den ene finalisten, men det partiet endte remis, og dette avgjorde rekkefølgen.

I Klasse 5 gjorde Terje (lyn-rating 1401) sin beste lyn-turnering så langt, med 6 / 9 poeng. Dette ga en tredjeplass i gruppa, der det var to veldig gode spillere med henholdsvis 8,5 og 8,0 poeng som gikk til finalen. Terje hadde for øvrig ladet opp med et 5 timer langt parti tidligere på dagen, som endte med et surt tap etter 108 trekk, i et tårnsluttspill med hele 7 bønder hver.

Her må også nevnes at Zdenek, Dag og Åge tok en biltur opp til Storefjell på torsdagen, for å se på partiene og møte gamle kjente fra rundt om i Sjakk-Norge.

Siste runde i langsjakken spilles lørdag morgen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.