Norges Grand Prix – Sprint

Sesongen 2016/2017 nærmer seg slutten. Nytt denne sesongen har vært at det også skal kåres vinnere i Sprint-kategorien (lynsjakk og hurtigsjakk) i Norges Grand Prix. Det er summen av de seks beste turneringsresultatene for hver spiller som gjelder når sluttstatus skal gjøres opp i juni.  

I Klasse 5 har Terje Wahl nå 6 registrerte turneringer, og ligger på 15. plass med 715 poeng. Det kan bli vrient å holde den plassen, for det kommer en del spillere bakfra som bare har 5 registrerte turneringer så langt. På den annen side kan nok poengsummen forbedres noe med en vellykket hurtigsjakk eller lynsjakk hos NTG eller Stjernen i mai eller juni. Det er 260 spillere som er registrert med Grand Prix-poeng i Klasse 5 så langt i år.

Både Anders Jensen, Rolf Breiven og Thomas Pronstad har to registrerte sprint-stevner så langt, mens Anders Kildal og Knut Johnson har en notering. Thomas P har for øvrig sanket hele 333 poeng i Klasse 1 allerede, og vil kunne klatre ganske høyt opp på listen dersom han rekker å delta på flere turneringer. 

Gjenstående NGP sprint-stevner i Oslo-området er:    

  • 13 mai: NTG Bærum (Hurtig)
  • 25 mai: Stjernespretten (Hurtig)
  • 10 juni: NTG Bærum (Hurtig)
  • 11 juni: Superjackpot Stjernen (Lyn)
  • 15 juni: Sjakk1 Bærum (Torsdagslyn)  

Én kommentar til “Norges Grand Prix – Sprint

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.