Intet avgjort i klubbmesterskapet

Syvende runde brakte ingen avklaring i klubbmesterskapet, bortsett i fra at tetgruppen rykket ytterligere i fra de andre. Audun, Thomas og Fredrik gruset henholdsvis Zdenek, Åge og Terje W før det var gått 40 trekk. 

I den øverste klassen ligger nå Audun, Thomas og Fredrik likt på 5,0 poeng, med Dag (som allerede har brukt opp sine to fraværsdager) halvpoenget bak.

I klassen for spillere med rating under 1500 leder nå Åge Ringstad med 4,0 poeng foran Terje W med 3,5 og Tom Dalbak med 3,0. 

Her er resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Lillestromklubbmesterskap2018-LillestromSjakklubb

Dagen i forveien hadde verden markert slutten på Første verdenskrig, men Terje W med hvite brikker hadde ikke lært noe av den historien, og kommanderte sine bønder opp fra skyttergravene i et overoptimistisk stormangrep mot Rekkedals kongestilling. Etter 18 trekk lå veien tilsynelatende åpen for Hvits tunge artilleri, men Svart hadde full kontroll (-1,6) etter 18…Sc8!

Og mens Caruana og Carlsen spiller remis etter remis med Rossolimo-varianten i Siciliansk, så blir det mer futt og fart når Zdenek spiller Nimzowitsch-Rubinstein-varianten i Siciliansk (2…Sf6). Og det syntes Audun var helt ålreit: 

Én kommentar til “Intet avgjort i klubbmesterskapet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.