Svart er mer enn ålreit

Etter halvspilt VM-match, der spilleren med de svarte brikkene har vært nærmest seieren i mange partier, går debatten nå i sjakk-verdenen om hvorvidt «Black is the new White». Også NRK er på saken: https://www.nrk.no/sport/sjakkmysteriet-som-far-alle-til-a-klo-seg-i-hodet-1.14298090

For de som følger med på resultatlistene fra Lillestrøm Sjakklubb, bør imidlertid svart-dominansen ikke komme som noen overraskelse. Etter at 7 runder er unnagjort i høstens klubbturnering, er nemlig fordelingen slik: 

 • Hvit seier: 16
 • Remis: 6
 • Svart seier: 20

Konklusjon: Lillestrøm Sjakklubb er den nye trendsetteren …

5 kommentarer til “Svart er mer enn ålreit

  1. S. Seagal

   Well, it is of utter importance in self defense, awaiting the attack and reacting by using the attackers force against him. As a lifelong practitioner of martial arts, I’m trained to remain calm in the face of adversity and danger.

   Svar
  2. Terje Wahl

   Thanks for your comment, L.Ding. You may be right that the statistics here is somewhat marginal – but so is the quality of some of the players. Anyhow, we will come back to this topic at the end of the season. We wish you a nice winter on the rating list.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.