Lang Lynsjakk på Lillestrøm

Det gikk lynraskt unna både på brettene, på PC’n og på printeren denne mandagskvelden. Hele 17 runder ble unnagjort, og enda var det litt tid igjen til å diskutere tabellen og trekke pusten før dørene stengte. Som seg hør og bør i lynsjakk, så var det sterke scener på brettene, med gjensidige dronningbukker og flotte stillinger som ble tapt på tid.

Også denne gangen var det fint folk på besøk. Fra Stjernen kom vår tidligere klubbmester Thomas Ager Ryen, og fra Bærum hadde Vebjørn Maanum Leonhardsen funnet veien til Skedsmohallen. Vebjørn kapret tredjeplassen og kunne reise hjem med 25 nye poeng på sin lyn-rating hos FIDE.

Flest ratingpoeng denne gang gikk imidlertid til Fetsund, der duoen Dalbak (+88) og Wahl (+27) til sammen rasket med seg godt over hundre poeng. Dessuten var sambygding Anders S. Jensen den eneste som slo vinneren av turneringen!

Og øverst på resultatlisten? Jo da, også denne gangen klarte Thomas Pronstad å gå til topps. Godt spilt og godt arrangert. Her er alle resultatene: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Lillestromlynjanuar2019-LillestromSjakklubb

3 kommentarer til “Lang Lynsjakk på Lillestrøm

  1. Realistisk entusiast

    Personlig synes jeg ikke det var verken langt eller stressende kun særdeles god gjennomført og mye moro for ungene! Det beste var likevel det høye oppmøtet😊

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.