Sakte lyn eller rask hurtig

Hvor var du den kvelden Notre Dame-katedralen i Paris brant? Vel, i Skedsmohallen satt i hvert fall åtte sjakkspillere fordypet i en uformell liten påsketurnering med 5 min + 5 sek betenkningstid, alle mot alle.

Fredrik slo Ole Jørgen i første runde, gikk så på et tap mot Max i nest siste runde, men tok førsteplassen hårfint foran Ole Jørgen. Klubbens nyeste tilvekst Mohammed Farhood viste fin spillestyrke med tre seire og en prestasjon godt oppe på 1500-tallet.

Vi tar med denne hårreisende Wiener-åpningen fra partiet Wahl – Farhood:

Svart har her vunnet en bonde med sjakk, men i følge teorien og Stockfish skal likevel Hvit stå klart best i denne stillingen! Men en ting er å vite at man står best, noe helt annet er å finne den riktige veien videre i kampens hete. Tross vellykket åpning her kollapset den Hvite stillingen raskt.

Her er resultatene … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Paskespill-2019-LillestromSjakklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.