Runde 6, og litt Fischer-sjakk

Folk på hotellet her i Larvik ble brått vekket av at brannalarmen gikk på morgenkvisten, men heldigvis var det ikke noe alvorlig.

Ved brettet tok Audun en fin seier med hvite brikker i dag, og han har så langt en ratingprestasjon på 2091. Terje spilte en rask remis i et London-parti der offiserene falt som fluer, og partene raskt startet fredsforhandlinger.

Dessverre ble det tap både for Trond, Åge og Tom. Tom spilte «elektrisk» på bord to i dag, og hadde i prinsippet en remis greit innen rekkevidde i bondesluttspillet. Men så gikk han for gull – og det straffet seg denne gangen. Torsdag spiller Tom på fjerdebordet.

Fischersjakk

I høst har vi tenkt å ha en kveld med Fischersjakk (Fisher Random) i klubben, og i den anledning stilte klubbens assisterende turneringsleder opp på Fischersjakk-kvelden her i Larvik. En nyttig erfaring, og prestasjonen var grei med 50 % score i B-klassen (opp til 1600 i rating).

Litt stas å ha spilt remis mot 9-årige Evsuld M, en spiller som det går store ord om. I miniputtklassen her har han foreløpig en prestasjon på 1607. Her er mer om Evsuld: …https://www.sjakkfantomet.no/2019/04/02/sjakksnakk-med-sven-sjakkfantomet-trener-et-norsk-talent/

Tre runder gjenstår, og mye kan fortsatt skje. Og på fredag er det dessuten NM i lynsjakk – da kommer det nok enda flere hit fra Lillestrøm.

2 kommentarer til “Runde 6, og litt Fischer-sjakk

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.