Seriesjakken 2021/2022

Norges Sjakkforbund har nå lagt ut oppsettet for Seriesjakken på Østlandet denne vinteren. Lillestrøm skal spille i 2.divisjon gruppe A sammen med syv andre lag. Det blir tre hjemmekamper og fire bortekamper. Kampene spilles på søndager, samt to lørdager. Her er dato og motstander:

  • 31 okt: Borte mot Bærum Kraft
  • 5 des: Borte mot Nittedal
  • 8 jan: Hjemme mot Strømmen-1
  • 9 jan: Borte mot Nordstrand-2
  • 6 feb: Hjemme mot Sarpsborg
  • 5 mars: Borte mot Porsgrunn-1
  • 6 mars: Hjemme mot Indre Østfold

Det er fire spillere på laget. Hjemmelaget har alltid svarte brikker på førstebordet. I utgangspunktet tas laget ut på basis av FIDE-rating og betalt medlemskontingent. Erfaringsmessig passer det ikke alltid for folk å spille i helgene, så laget vårt vil kunne variere noe fra runde til runde.

Her er linken til Sjakkforbundets side for seriesjakken: https://www.sjakk.no/seriesjakken/ostlandsserien/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.