Turneringen er ferdigspilt

Zdenek vant et langt tårnsluttspill i hengepartiet mot Knut i kveld, og dermed er årets klubbmesterskap fullført. Som tidligere nevnt, ble Ivar (5 poeng) klubbmester, med Fredrik (4,5), Thomas (4,5) og Zdenek (4,0) på de neste plassene.

I klassen for spillere med rating under 1500, endte både Tom og Terje på 3,5 poeng, med Tom foran på bedre kvalitet også i år. Tom tapte bare ett parti i turneringen – mot stormester J-S Christiansen. (Kan for øvrig nevne at JSC i dag knuste en av Englands beste spillere på førstebordet i europamesterskapet for nasjonslag!)

Ratingmesssig så var det Tom (+27) og Fredrik (+19) som gikk mest fram i klubbmesterskapet i år.

Når det gjelder de nye spillerne i klubbmesterskapet, så nådde Filip fem ratede partier, og skal dermed komme inn på FIDEs ratingliste, sannsynligvis allerede fra desember. Vetle fikk fire registrerte partier, mens Enrique har tre ratede partier. Neste mulighet for å plukke ratingpoeng i langsjakk blir i klubbens vårturnering.

Kan også nevne at Landsturneringen 2022 skal spilles i Kongsvinger, som jo er i ganske praktisk avstand herfra. Kanskje blir det mange Lillestrøm-spillere som kommer til å spille i Landsturneringen denne gangen?

Terje og Enrique spiller denne helgen Senior-NM i Hurtigsjakk i Drammen.

Her er den endelige resultatlisten fra klubbmesterskapet 2021, med alle detaljer: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Lillestromklubbmesterskap2021-LillestromSjakklubb&group=&snr=11

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.