Oppsummering av vårsesongen 2022

Her er en liten oppsummering av vårsesongen 2022.

Vårturneringen: Vi spilte en 7 runders langsjakk-turnering (90 min + 30 sek). Vinner ble Thomas (5,5) foran Ivar og Audun (5). I løpet av turneringen fikk både Enrique og Vetle nok registrerte partier mot ratet motstand til å bli notert på FIDEs langsjakk-rating.

Seriesjakken: Det så lyst ut etter høstsesongen, men så gikk vi på et stygt hjemmetap mot Sarpsborg. Deretter var det full fart framover med seire mot Porsgrunn-2, Gjøvik-1, Indre Østfold og Nordstrand-2. Og etter siste serierunde stod dermed Lillestrøm Sjakklubb som klar vinner av Østlandsseriens 2.divisjon gruppe A. Det betyr opptrykk, og spill i selveste Østlandsserien sesongen 2022/2023. http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Ostlandsserien2021-222div-NorgesSjakkforbund

Hurtigsjakk: Vi hadde to ratede hurtigsjakk-turneringer, som begge ble vunnet av Thomas.

Diverse lynsjakk-turneringer ble vunnet av henholdsvis Dag, Ole Jørgen, Fredrik, Thomas (2x), Dag/Anders, Zdenek og Andre. God spredning der, altså.

Dere ser resultatene fra alle klubbturneringene våre som er registrert i Turneringsservice her: http://turneringsservice.sjakklubb.no/TournamentList.aspx?SrchOrganiser=Lillestr%F8m%20Sjakklubb

Vårens turnering med tidshandicap ble vunnet av Per Emil etter omspill mot Thomas.

NM for klubblag: Turneringen gikk i Drammen, for firemannslag. Vi benyttet 8 spillere i løpet av turneringen, der bl. a. Elvis, Enrique og Filip for første gang fikk prøvd seg i lagkamper for Lillestrøm. Mest minneverdig var oppgjøret i åpningsrunden, mot regjerende seriemester Vålerenga-1 (som stilte med en GM, to IM’er og en FM) der Audun var sekunder unna å lage sensasjon på førstebordet. http://turneringsservice.sjakklubb.no/playerdetails.aspx?TID=NMforklubblag2022-Konnerudsjakklubb&group=&snr=30

Rating: I løpet av vårsesongen klatret Audun igjen opp på 2000-tallet i langsjakk. Og Thomas passerte 2000 i lynsjakk.

Høstsesongen starter i Skedsmohallen mandag 22. august kl 18:00. Da spiller vi lynsjakk (uten rating), og prater med gamle og nye spillere.

Terminlisten for høstsesongen 2022 kommer i august.

2 kommentarer til “Oppsummering av vårsesongen 2022

  1. Tilbaketråkk: Oppsummering av høstsesongen 2022 | Lillestrøm sjakklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.