Referat fra lynsjakk-maraton i Oslo

Det tok 11 timer totalt, men til slutt var alle 42 rundene med lynsjakk (3 min + 2 sek) unnagjort på The Good Knight i Oslo. Lillestrøm-spillerne Trond og Terje fullførte hele løpet med score på henholdsvis 21/42 og 18,5/42.

Trond hadde som målsetting å score 50 %, og det klarte han akkurat. Terje kom godt over 40 %. Her er hele resultatlisten: https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=SpringerOfferLynmarsNGP2023-OfferspillSjakklubb

Rating-messig var det kjempetap for våre spillere, men dette kom ikke helt overraskende.

Det var bare de første 30 rundene som blir FIDE-ratet (FIDE tillater ikke mer enn 30 partier på en dag). Noen dro derfor hjem etter 30 runder, men mer enn 40 spillere fullførte hele lynsjakk-maratonen.

IM Ludvig Carlsson vant et halvpoeng foran FM Anders Hobber. WIM Silje Bjerke på syvendeplass har for øvrig spilt i Lillestrøm Sjakklubb for mange år siden, og hun spilte på Norges beste skolesjakk-lag (i Lørenskog) sammen med dagens Lillestrøm-formann Thomas Pronstad. Ellers var det bl. a. meget unge utgaver av gode sjakk-navn som Bae, Elsness og Nordahl på deltakerlisten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.