Tredjeplass i Seriesjakken

Etter seier hjemme mot Follo på lørdag, så ble det et knepent tap på bortebane mot Sarpsborg i siste runde i seriesjakken. Dermed ble det tredjeplass for Lillestrøm Sjakklubb i Østlandsseriens avdeling 2B i sesongen 2023/2024, ett poeng bak vinnerlaget SK1911_2. Våre gode naboer fra Strømmen snek seg også såvidt foran oss på tabellen:

Totalt ble det 4 seire og 3 tap på de 7 lagkampene vi spilte i seriesjakken 2023/2024. Vi benyttet 7 spillere i løpet av sesongen: Audun, Elvis, Enrique, Tarek, Thomas P, Thomas R, Trond. Flest kamper (6) spilte Audun og Trond, mens Tarek var vår største poengplukker med seier i 4 av 5 spilte partier, som er en ratingprestasjon på 2129.

Vi ser at det er sterke lag på nedre halvdel av tabellen, så tredjeplass var veldig bra av Lillestrøms lag i år. Vi gratulerer med tredjeplass, og takker alle de som spilte på laget.

Her er tabellen med alle resultatene: https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Ostlandsserien2divisjon202324-NorgesSjakkforbund&group=%D82B&round=7

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.