100 % score i mars-lynsjakken

Vi hadde fint besøk av FM Inge Sandstad Skrondal i mandagens FIDE-ratede lynsjakkturnering, som hadde 11 deltakere. Inge taket forventningspresset fint, han vant alle sine ti partier, og passerer dermed 2300 i lyn-rating. Vi gratulerer!

Det var to elektroniske brett oppkoblet mot Lichess denne kvelden, så partiene på bord 1 og 2 kan man derfor spille igjennom på denne nettsiden: https://lichess.org/broadcast/lillestrm-lyn-mars-2024/round-1/ymw2uO9m#games

Vi gjør seerne oppmerksom på at det er noen sterke lynsjakk-scener i de partiene, med uforståelige feiltrekk, matt ut av intet, og gode stillinger som er tapt på tid …

Ellers på resultatlisten ser vi at både Pronstad, Ryen og Barton hadde en god rating-dag, og at Einar fortsetter framgangen. Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynmars2024-LillestromSjakklubb

Mandag 18. mars fortsetter vårturneringen i langsjakk, med runde 4. Partiene starter kl 18:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.