Tarek i teten etter 4 runder

Tarek Spreemann leder klubbens vårturnering etter seier med hvite brikker mot Thomas Pronstad på toppbordet. I en Caro-Kann fremrykkingsvariant opparbeidet Tarek seg et solid (+2) overtak:

I det kompliserte sluttspillet gjorde så begge spillerne feil i trekk 37. Pilen stod derfor et lite øyeblikk på 0,0 før svart-spilleren gjorde den avgjørende feilen.

Vi hadde storfint besøk av GM Johan-Sebastian Christiansen i denne runden, og det ble Tommy Furuknap som – for andre gang i karrieren – ble spilt i senk av stormesteren:

De to partiene kan spilles igjennom på Lichess her: https://lichess.org/broadcast/lillestrm-varturnering/round-4/AqJlJZcT/14CdzbuZ

Ellers må nevnes at Ole Jørgen vant mot Zdenek, og er dermed fortsatt med i tet-striden. På de tre andre bordene ble det remis, mens Sriraj hadde walk-over denne kvelden.

I lokal-oppgjøret mellom Terje og Tom hadde datamaskinen for lengst konkludert med 0,0 i denne stillingen, men Fetsund-spillerne levde lenge i spenning:

Til slutt var det bare kongene igjen på brettet der.

Her er alle resultatene: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromVaarturnering2024-LillestromSjakklubb

Resultatene fra Runde 3 og 4 i vårturneringen er nå innsendt til Sjakkforbundet for FIDE-rating, og vil vise seg på ratinglistene fra FIDE ved månedsskiftet mars/april.

Skedsmohallen er stengt de to neste mandagene pga påsken.

Runde 5 i vårturneringen spilles mandag 8. april kl 18:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.