Både korte og lange partier i runde 6

Også i denne runden ble det vaktskifte øverst på tabellen i klubbens vårturnering, etter ganske korte partier på de to øverste bordene. Ole Jørgen vant rett ut av åpningen mot Tarek, mens Thomas P. trengte 20 trekk på å nedspille Enrique. Disse to partiene kan man se på Lichess: https://lichess.org/broadcast/lillestrm-varturnering/round-6/FfJR88su

Jensen – Ryen ble remis etter 24 trekk, og Barton – Wahl endte remis etter 43 trekk.

Knut vant sitt parti etter drøyt 60 trekk mot Trayan. På det nederste bordet var det helt jevnt mellom Einar og Sriraj etter 30 trekk. Deretter begynte Hvit-spilleren å få overtaket, og til slutt ble det sjakk matt etter 63 trekk.

Før siste runde skiller det nå bare et halvt poeng i teten mellom Thomas P, Tarek og Ole Jørgen. Blant spillerne som startet turneringen med rating under 1500, skiller det bare et halvt poeng mellom Enrique, Terje og Einar.

Her er tabellen: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromVaarturnering2024-LillestromSjakklubb

Vi tar med et glimt fra det meget friske partiet mellom Einar og Sriraj. Her har Svarts løper akkurat tatt en bonde på b2, og Hvit kontrer ved å utnytte bindingen mot Kongen til å slå bonden på h6:

Siste runde i vårturneringen spilles mandag 22. april kl 18:00.

Før det skal noen nåværende og tidligere Lillestrøm-spillere i aksjon andre steder:

Vi ønsker lykke til, både her og der.

2 kommentarer til “Både korte og lange partier i runde 6

  1. Terje Wahl

    Knut startet også turneringen med under 1500 i rating, så det er han som leder den gruppen nå, et halvpoeng foran Enrique og Terje.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.